Κοινωνία Αξιών

Κοινωνία Αξιών: Ενότητα, Ανάπτυξη, Πολιτισμός

Φίλες και φίλοι,
  
Ίσως υπάρχει ελπίδα! Η Κοινωνία Αξιών είναι παρούσα! Παλεύουμε με όραμα, στρατηγική και σχέδιο να ενώσουμε όλους τους πολίτες, που αγωνιούν για τη χώρα, σε μια κρίσιμη δύναμη ανατροπής του κατεστημένου πολιτικού συστήματος που συνεχίζει να την καταστρέφει. Με λογισμό και μ’ όνειρο μπορούμε να χτίσουμε την πατρίδα που μας αξίζει. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε όλοι το δίδαγμα της ρήσης του Πλάτωνα «Μια από τις τιμωρίες μας να μη καταδεχόμαστε να ασχολούμαστε με την πολιτική είναι να μας κυβερνούν οι κατώτεροί μας». Μόνη ελπίδα είμαστε εμείς οι πολίτες. Μετά από πολλή δουλειά ιδεολογικής και πολιτικής υποδομής παρουσιάζουμε στο site της Κοινωνίας Αξιών (www.koinoniaaxion.gr) την πρότασή μας προς στους πολίτες. 

Τώρα όλοι μπορούμε και επιβάλλεται να συνεισφέρουμε. Σας καλούμε να δείτε το site και αν συμφωνείτε, να συμβάλλετε στη διάδοσή τους με όποιον τρόπο μπορείτε. 

Σας εύχομαι να ζείτε πάντα με υγεία, χαρά και νόημα σε μια πατρίδα που μας αξίζει.

 
Για την Προσωρινή  Συντονιστική Επιτροπή

Καθηγητής, συγγραφέας 
Δημήτρης Μπουραντάς 

 Για περισσότερες πληροφορίες

Δημήτρης Μπουραντάς τηλ.: 6979727910 emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στέλιος Φενέκος τηλ.: 6987181535 emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Aνδρέας Θεοδωρακόπουλος υπεύθυνος επικοινωνίας Κοινωνίας Αξιών 

τηλ. 6972036969 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Λίγα Λόγια

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επικοινωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ευελπίδων 47 και Λευκάδος

Social Media